Videoguider

Innehåll:

1. Installera StruSoft Installer och lägga till aktiveringskoden
  2. Installera Educational StruSoft Installer och lägga till aktiveringskoden
  3. Installera program från StruSoft Installer
  4. Uppdatera StruSoft Installer
  5. Uppdatera singellicensen
  6. Öppna och läsa licensfilen i Wordpad (strusoft.lic)
  7. Installation av LMadmin server (FlexNet publisher)
  8. Importera licensfilen till LMadmin Server (FlexNet publisher)
  9. Uppdatera serverlicensen och läsa om licensfilen
  10. Uppdatera Lmadmin
  11. Ändra licensserverporten
  12. Klientanslutning till en licensserver från ett program
  13. Klientanslutning till en licensserver från StruSoft Installer
  14. Öppna tjänster
  15. Öppna portarna i Brandväggen
  16. Ändra från singellicens till nätverkslicens och sedan tillbaka till singel
  17. Använda båda singel och nätverkslicens
  18. Skapa en registerfil
  19. Ladda ner installationsfilerna i "StruSoft Installer" och göra installationsscript
  20. Skript för tyst avinstallation
  21. Från dongel- till Flexversion

Installera StruSoft Installer och lägga till aktiveringskoden

Installera Educational  StruSoft Installer och lägga till aktiveringskoden

Installera program från StruSoft Installer

Uppdatera StruSoft Installer

Uppdatera singellicensen

Öppna och läsa licensfilen i Wordpad (strusoft.lic)

Installation av LMadmin server (FlexNet publisher)

Importera licensfilen till LMadmin Server (FlexNet publisher)

Uppdatera serverlicensen och läsa om licensfilen

Uppdatera Lmadmin

Ändra licensserverporten

Klientanslutning till en licensserver från ett program

Klientanslutning till en licensserver från StruSoft Installer

Öppna tjänster

Öppna portarna i Brandväggen

Ändra från singellicens till nätverkslicens och sedan tillbaka till singel

Använda båda singel- och nätverkslicens

Skapa en registerfil

Ladda ner installationsfilerna i "StruSoft Installer" och göra installationsskript

Skript för tyst avinstallation

Från dongel- till Flexversion