När jag valt en värmepump i listan, ska jag sedan gå in under “ändra inställningar” och skriva in de temperaturer som gäller för mitt projekt?

Nej, de värden som finns under provning under värmepumpsinställningarna ska beskriva omständigheterna som var rådande under värmepumpstillverkarens provningar. De temperaturer som är gällande i ditt projekt skriver du in under inställningarna för värmesystemet. Programmet räknar själv ut hur värmepumpen arbetar under alla driftpunkter beroende på utetemperatur, framledningstemperatur, värmebehov osv.

L
Linnea is the author of this solution article.