Hur lägger jag in en klimatfil i VIP-Energy, om jag vill använda en annan ort än de som redan finns?

1. Ladda ner klimatdatafiler från http://www.sveby.org/

2. Spara undan den fil som ska användas ex. på skrivbordet

3. Öppna VIPClimate genom Arkiv\Starta VIPClimate

4. Välj .csv-fil i ”Select files”

5. Välj var .vipclimate-filen ska sparas i ”Set destination” (ex. skrivbordet)

6. Execute

7. Gå in under Klimat i VIP-Energy och tryck på ”Lägg till klimatfil”. Välj den .vipclimate-fil som nyss genererats

8. Gå ur dialogen genom att trycka på OK.

9. Öppna Klimat igen. Klimatfilen ska nu ha dykt upp i rullistan

L
Linnea is the author of this solution article.