Öppna gamla modellfiler i den senaste versionen

Du kan alltid öppna en modellfil i två nyare versioner. Det betyder att om du till exempel har en modellfil skapad i version 14 så kan du öppna den i FEM-Design version 15 och 16. Och för att kunna öppna den i den senaste versionen så kan du göra enligt metoden nedan:

Skapad modellfil i v.14 ====> Öppna i v.16 och spara filen (nu är modellfilen sparad som v.16) ====> Öppna i v.18 och spara ====> Öppna i v. 20 och spara ====> Öppna i v. 22 och spara ====> Osv.

Du kan alltid se vilken version modellfilen är sparad som innan du öppnar den enligt nedan:

Från applikationen StruSoft Installer på din dator kan du installera de olika versionerna av FEM-Design.