FEM-Design modell öppnas med fel version

Om din FEM-Design 3D Structure modellfil öppnas med den äldre versionen eller inte öppnas alls när du dubbelklickar på den så beror det på att i inställningarna är den vald att öppnas med den gamla versionen eller med (Okänd applikation) istället för den senaste versionen av FEM-Design 3D Structure. För att lösa det här problemet följ stegen enligt nedan :

Lösning 1:

Högerklicka på modellfilen och gå in på Egenskaper

Välj den senaste versionen!

Om det inte ändras till FEM-Design senaste versionen (fd3dstruct.exe) då måste du prova nästa lösning enligt nedan:

Lösning 2:

Efter att ha reparerat FEM-Design om den inte ändras automatiskt till den senaste versionen när du dubbelklickar på modellfilen, försök igen med Lösning 1 och den kommer att lyckas ändras.