Så här importerar du Display options från den tidigare versionen

Display options inställningar sparas separat för varje FEM-Design version.

Men det finns en lösning där du kan importera de sparade Display options inställningar till exempel från FEM-Design version 22 till version 23, enligt följande stegen nedan.

OBS. Ett villkor för att den här lösningen ska kunna fungera så måste den importerade Display options inställningen tillhöra exakt samma motsvarande resultattyp i båda versionerna.

1. Display options inställningarna som som är sparade i FEM-Design v.22 enligt bilden nedan:

2. Gå till den här mappen i templates för FEM-Design v.22 och kopiera Display options inställningsfilerna enligt nedan och klistra in dem i templates för FEM-Design v.23.

Du hittar denna sökväg i dokument mappen (C:\Användare\Dokument\StruSoft\FEM-Design 22\templates)

3. Men de verkar att de ha fått ett nytt namn. I FEM-Design v.22 så sparas resultats Display options inställningsfilerna med filnamnstillägget *.rscolor och liknande resultats Display options inställningar sparas i FEM-Design v.23 med med filnamnstillägget *.rsurfcolor.

Så byt namnet på filnamnstillägget *.rscolor till *.rsurfcolor och det kommer att fungera.

OBS. Filnamnstillägget för Display options inställningen kan heta olika för olika resultattyper.

Efter namnbytet av filnamnstillägget:

4. Naturligtvis måste du visa exakt samma resultattyp och då kommer du att kunna ladda in Display options inställningen från FEM-Design version 22 till version 23