Programvaran är öppen men du kan inte hitta den på skärmen

Om du klickar på din WIN-Statik programvara och inget startfönster visas upp trots att du ser att programvaran är aktiv i Aktivitetshanteraren, då kan du prova dessa lösningar nedan.

Lösning 1:

I Aktivitetshanteraren kan du hitta din programvara aktiv och då väljer du maximera enligt nedan och programvaran borde visas upp på skärmen.

Lösning 2:

Du kan ta bort inställningsfilen enligt nedan och då kommer ditt programvaras startfönster att återställa till standardplatsen och sedan försök att starta programvaran igen.

Sökväg: C:\Users\Login-name\AppData\Roaming\StruSoft\WIN-Statik 6.5\Software-name