Refresh Local License File (Misslyckas)!

Om du får detta felmeddelande när du uppdaterar licens filen då betyder det att tjänsten (StruSoft License Auto Updater service) är stängd av någon anledning och måste startas igen. Om du klickar på (Yes) och den ändå inte startas upp då kan du prova göra det manuellt i tjänster.

Om inga av dessa lösningar fungerar så prova ominstallation av applikationen StruSoft Installer.