Uppdatera StruSoft Installer

För att hålla din licensfil uppdaterad måste StruSoft Installer-programvaran uppdateras till minst version 2.3.16. Får du SSL/TLS error när licensfilen uppdateras är lösningen att uppdatera StruSoft Installer.

Singellicens

Om du har en singellicens installerad lokalt på din dator kan du ladda ned programmet från:
https://download.strusoft.com/ssin.html

Kör sedan den nedladdade filen, helst som administratör, låt installationen köra klart och uppdateringen är klar.

Nätverkslicens

Om ditt företag har en nätverkslicens måste uppdateringen göras på servern där licensen är installerad. Kontakta er IT-administratör för att se till så att detta utförs så snart som möjligt, annars kan licensen löpa ut och sluta fungera.

Proceduren är likadan som för singellicens. Ladda ner StruSoft Installer här:
https://download.strusoft.com/ssin.html

Kör sedan den nedladdade filen, helst som administratör, låt installationen köra klart och uppdateringen är klar.