Vad ska jag göra om StruSoft Installer inte vill starta upp

Om det händer att du försöker starta applikationen StruSoft Installer och den inte dyker upp och ingenting händer beror det på ett fel i Windows som vanligtvis påverkar även andra program.

I det här fallet körs applikationen StruSoft Installer redan i bakgrunden i processer.

För att lösa problemet, gå till Aktivitetshanteraren och avsluta processen StruSoft Installer och försök sedan starta upp den igen från ikonen, så  kommer den att fungerar, se stegen i bilden nedan.