Aktivera licensen på Kabel- eller trådlös (Wi-Fi) -anslutning

Se till att du aktiverar licensen i StruSoft Installer. Bara en gång, på bara ett nätverkskort (Mac)-adress.

Det kan vara kabel- eller trådlöst nätverkskort (välj den som du använder oftast och försvinner inte från nätverksanslutningarnas  inställningar enligt bilden nedan).

Om möjligt, aktivera inte licensen på externt nätverkskort , som USB-nätverkskort eller dockningsstationer.
Licensen fungerar i både internetanslutning (kabel och trådlös) men på ett villkor, det är att båda nätverkskorten bör alltid synas och är aktiva (Enable) i inställningarna.

Var kan du hitta MAC-adressen som hör till nätverkskortet du är ansluten till?