Visa Lmadmin FlexNet Publisher från en användares lokal dator

Från användarens lokala dator klistra in nedanstående webbadressen i en webbläsare men ersätt ordet (localhost) med er servernamn eller  IP-adressen där StruSoft licensen är installerad, och tryck på enter.

http://localhost:8090

Den visar programvarorna (licensernas namn), där (Available) visar antal licenser, även (In Use) hur många är inloggade och det står (Host) bredvid som visar vilken dator som använder licensen..

OBS! Om inga licenser syns på websidan är något fel och licensen på er server är stoppad.