Hur användaren ansluter sig till en licensserver från StruSoft Installer

I er server dator där licensen är installerad hittar du Lmadmin (FlexNet Publisher webbsidan), se webbadressen nedan.

http://localhost:8090/

På webbplatsen hittar du ert portnummer, Host name (servernamnet) och IP-adressen.

I användarens dator i StruSoft Installer kommer du att ange servernamnet och portnumret.

Men om användaren är ansluten till servernätverket med VPN-koppling då kan du prova med IP-adressen och portnumret.

Vi brukar rekommendera för det bästa alternativet är att använda detta standard Portnumret 55555

Sedan tryck på (Test) för att kontrollera om anslutningen till serverlicensen fungerar!