Fel vid uppgradering av applikationen StruSoft Installer till senaste versionen i server dator!

Om du får följande felmeddelandet nedan vid uppgraderingen då betyder det att du är inloggad på er server som användare eller inte har full rättigheter eller du behöver installera den nya vcredist.exe. Du måste vara inloggad som administrator konto och då kan du installera StruSoft Installer utan problem.

För att undersöka om du är inloggad som administrator eller inte så kan du följa stegen nedan:

Kör kommandot  lusrmgr.msc

Titta på egenskaper vilka olika konto inloggningar du har på server!

Öppna Cmd fönstret och se med vilken konto är du är inloggad med!

1. Installera: vcredist.exe (Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributable build 14.29.30037 eller nyare) som administratör

2. Starta om datorn (måste göras)

3. Installera StruSoft Installer som administratör