Viktig information angående användarna!

Om ni har en serverlicens aktiverad i StruSoft Installer applikationen på er serverdator så är det mycket viktigt att inte ge användarna tillgång till aktiveringskoden. För de flesta användare har StruSoft Installer applikationen som de borde använda bara för att kunna ladda ner våra designprogram och också ansluta sig mot serverlicensen.

Om en användare använder aktiveringskoden i StruSoft Installer på sin egen lokala dator så kommer licensen att sluta fungera på er server. Så det är mycket viktigt att informera användarna att inte använda serverlicens aktiveringskoden.